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“赤裸々” 

menu autunno 2014

cainoya is NOT THE SAME.

menu autunno 2014


=information=
※※10月18日土曜日は『VECCHIE TERRE DI MONTEFILI』メーカーズディナーです。

※※10月21日火曜日〜29日水曜日までの期間は
京都伊勢丹イタリア展出店のためリストランテはお休みいたします。

※※10月20日月曜日〜25日土曜日までの期間はGV鮨のみで営業いたします。




=dinner=
19:00 open
(19時開場)
19:30 in unison start only
(19時半一斉スタート)
monday / "GGSC" GV SUSHI only
(月曜日 GV鮨のみで営業)
tuersday / day off
(火曜日 定休日)
※tax & device fee 10% not included
(消費税、サーヴィス料10%別途)



Degustazione 14,000yen

starter
Souffle' of blue mussels "mont-Saint-Michel"
モンサンミッシェル産ムール貝のスフレ

home grown sweet palate focaccia
サツマイモのフォカッチャ

soup
Vichyssoise and Gelato of Butter & Parmesan Cheese with form of Peppar
ヴィシソワーズ バターとパルミジャーノのジェラートと胡椒の泡

seasonal dish 1
Gastrovac cocked "Hamo" Fritter & porcini, mushrooms in Satub
GV鱧のフリットと色々な茸の”ココット蒸し” 青柚子の香り

seasonal dish 2
Mille-feuille of "Sanma" with GV porcini
秋刀魚のミルフィーユと超ポルチーニ

signatuer dish
Caramelization Onion & Pie, Gelato of Parmesan Cheese
チポッラカラメッラータとパルミジャーノ

iron steak
Meat (Challandais duck, aging Beef)
アイアンステーキ(ビュルゴー家シャラン鴨、熟成牛など)

salad
crystal salad
クリスタルサラダ

hard bred
cainoyaパン

pasta
Hand made Pasta "Pici"
パスタ

Sushi
"GGSC" cainoya style sushi
GV鮨

avant dolce
Pumpkin pure' & Chocolatea
南瓜とチョコレート

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
Esepresso or mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子





Stagione 10,000yen

starter
Souffle' of blue mussels "mont-Saint-Michel"
モンサンミッシェル産ムール貝のスフレ

home grown sweet palate focaccia
サツマイモのフォカッチャ

soup
Vichyssoise and Gelato of Butter & Parmesan Cheese with form of Peppar
ヴィシソワーズ バターとパルミジャーノのジェラートと胡椒の泡

seasonal dish
Mille-feuille of "Sanma" with GV porcini
秋刀魚のミルフィーユと超ポルチーニ

signatuer dish
Caramelization Onion & Pie, Gelato of Parmesan Cheese
チポッラカラメッラータとパルミジャーノ

iron steak
Meat (Special Pork, aging Beef)
アイアンステーキ(スペシャルポーク、熟成牛など)

salad
crystal salad
クリスタルサラダ

hard bred
cainoyaパン

pasta
Hand made Pasta
パスタ

avant dolce
Pumpkin pure' & Chocolatea
南瓜とチョコレート

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
Esepresso or mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子

※※ option
Sushi
"GGSC" cainoya style sushi
GV鮨





Tasting 12,000yen
※※6 dishs × 6 Grass Pairling wines

starter
Souffle' of blue mussels "mont-Saint-Michel"
モンサンミッシェル産ムール貝のスフレ

home grown sweet palate focaccia
サツマイモのフォカッチャ

soup
Vichyssoise and Gelato of Butter & Parmesan Cheese with form of Peppar
ヴィシソワーズ バターとパルミジャーノのジェラートと胡椒の泡

seasonal dish
Mille-feuille of "Sanma" with GV porcini
秋刀魚のミルフィーユと超ポルチーニ
or
signatuer dish
Caramelization Onion & Pie, Gelato of Parmesan Cheese
チポッラカラメッラータとパルミジャーノ

iron steak
Meat (Special Pork)
アイアンステーキ(スペシャルポークなど)

salad
crystal salad
クリスタルサラダ

hard bred
cainoyaパン

pasta
Barilla
パスタ

avant dolce
Pumpkin pure' & Chocolatea
南瓜とチョコレート

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
Esepresso or mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子

※※ option
Sushi
"GGSC" cainoya style sushi
GV鮨




GGSC(Gastronmic Gastrovac Sushi Cainoya)
GV鮨 12,000yen

salad
Crystal Salad
クリスタルサラダ

seasonal dish
Gastrovac cocked "Hamo" Fritter & porcini, mushrooms in Satub
GV鱧のフリットと色々な茸の”ココット蒸し” 青柚子の香り

apetizer
Otsumami
オツマミ

sushi
cainoya style SUSHI
GV鮨〜4楽章〜

Part 1
white
白身

Part 2
red
マグロ

part 3
Blue
光物

part 4
Fetish
変わり者

玉子

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
Mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子




”Special" Degustazione + GV鮨 20.000yen

starter
Souffle' of blue mussels "mont-Saint-Michel"
モンサンミッシェル産ムール貝のスフレ

seasonal
Gastrovac cocked "Hamo" Fritter & porcini, mushrooms in Satub
GV鱧のフリットと色々な茸の”ココット蒸し” 青柚子の香り

seasonal dish 2
Mille-feuille of "Sanma" with GV porcini
秋刀魚のミルフィーユと超ポルチーニ
or
signatuer dish
Caramelization Onion & Pie, Gelato of Parmesan Cheese
チポッラカラメッラータとパルミジャーノ

iron steak
Meat (Challandais duck, aging Beef)
アイアンステーキ(ビュルゴー家シャラン鴨、熟成牛など)

salad
crystal salad
クリスタルサラダ

hard bred
cainoyaパン

pasta
Hand made Pasta "Pici"
パスタ

Sushi
"GGSC" cainoya style sushi
GV鮨〜4楽章〜

Part 1
white
白身

Part 2
red
マグロ

part 3
Blue
光物

part 4
Fetish
変わり者

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子




=lunch=
12:00 open
(12時開場)
12:30 in unison start only
(12時半一斉スタート)
monday / "GGSC" GV SUSHI only
(月曜日 GV鮨のみで営業)
tuersday / day off
(火曜日 定休日)
※tax & device fee 10% not included
(消費税、サーヴィス料10%別途)




Lunch Meet 5,800yen

starter
Souffle' of blue mussels "mont-Saint-Michel"
モンサンミッシェル産ムール貝のスフレ

home grown sweet palate focaccia
サツマイモのフォカッチャ

soup
Vichyssoise and Gelato of Butter & Parmesan Cheese with form of Peppar
ヴィシソワーズ バターとパルミジャーノのジェラートと胡椒の泡

salad
crystal salad
クリスタルサラダ

iron steak
Meat (Special Pork)
アイアンステーキ(スペシャルポークなど)


hard bred
cainoyaパン

pasta
Barilla
パスタ

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
Esepresso or mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子

※※ option
Sushi
"GGSC" cainoya style sushi
GV鮨



Lunch Vegetables 3800yen

starter
Souffle' of blue mussels "mont-Saint-Michel"
モンサンミッシェル産ムール貝のスフレ

home grown sweet palate focaccia
サツマイモのフォカッチャ

soup
Vichyssoise and Gelato of Butter & Parmesan Cheese with form of Peppar
ヴィシソワーズ バターとパルミジャーノのジェラートと胡椒の泡

salad
crystal salad
クリスタルサラダ

Vegetable
Caramelizeration onion & Pie with Gelato of Parmesesan Cheese
チポッラカラメッラータとパルミジャーノ

hard bred
cainoyaパン

pasta
Barilla
パスタ

dolce
Gastrovac Fruit & Gelato
GVフルーツとcainoyaジェラートのドルチェ

cafe with snacks
Esepresso or mighty Leef & Pudding & Financier
食後のお飲物と小菓子

※※ option
Sushi
"GGSC" cainoya style sushi
GV鮨




by cainoya | 2014-09-16 18:06 | MENU
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