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“赤裸々” 

秋刀魚

『秋刀魚のミルフィーユと超ポルチーニ』
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millefeuille of Sanma & GV Super Porcini
Pairling with
Sicilia : NANFRO / "SAMMAURO" Cerasuolo di Vittoria 2011(Frappato e Mero d'avola)

秋刀魚の塩焼き以上の秋刀魚ををレストランで・・・

秋刀魚の頭と骨を焼いてブルンプルンのスーゴを引く。
肝はバーニャカウダソースでソテー。
二つを合わせて腹に戻す。
高温で皮目を焼いて重ねる。
ゼラチンは使わない。
秋刀魚の脂で固める。
アツアツの超ポルチーニの熱で秋刀魚の脂が踊り出す。
合わせるのはシチリアの赤サンマウロ。
合わせるお皿はKamachi × cainoya
cainoyaモデル Sui-Boku 25.5cm僕のサイズ。
絶妙のトーンと余白。

スタートです。

And ... in the restaurant the the grilled or more of saury saury

And burn the head and bones of the pike pulling the Sugo of Burunpurun.
Liver sauteed with bagna cauda sauce.
To return to the belly to match the two.
To overlap with baked skin eyes at high temperatures.
Gelatin it does not use.
It solidifies in the fat of saury.
Fat pike begin to dance in the piping hot heat of ultra-porcini.
Sicilian red Sanmauro is to match.
to match your dish Kamachi × cainoya
cainoya model Sui-Boku 25.5cm my size.
Exquisite tone and margins.

It is a start.

by cainoya | 2015-09-01 01:21
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